Tragédia a 6-os úton: Frontálisan ütközött két autó, egyikük sofőrje szörnyethalt (Fotókkal)

Dunaújváros - Hétfő délután két autó frontálisan ütközött - eddig tisztázatlan körülmények között - a 6-os úton, a 67-es kilométerkőnél, a vasúti felüljárónál. Az egyik autóban ülő személy életét vesztette, míg a másik autó sofőrje könnyen sérült, tudta meg a dh.

Dunaújvárosi Hírlap

A balesetben egy 56 éves dunaújvárosi férfi halt meg, ő kizuhant a kocsijából. A másik autó 20 éves vezetőjét a mentők a kórházba vitték, még vizsgálják. A rendőrség elsődleges információjával ellentétben ő az egyedüli sérültje a karambolnak - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.



A piros Lancia motorja az ütközés következtében kiszakadt, majd az árokban landolt



A szürke Fiat a karambolt követően fejreállt. A rendőrség tájékoztatása szerint a Fiat Punto sofőrje, egy fiatal nő könnyen sérült, míg a Lancia vezetője a borzalmas karambolt követően kirepült a járműből, életét vesztette. Az utat a rendőrök lezárták, nem engedtek senkit sem a tragédia helyszínére



Íme a kiszakadt motor...
Fotók: V.Gy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!