Totál részeg volt a cserbenhagyó, akinek az autóját ráadásul körözték!

Rácalmás - A renitens 57 éves rácalmási férfi mindent szabályt megszegett amit csak lehet; súlyosan ittas állapotban vezette azt a Wartburgot, amiről utóbb kiderült, hogy körözés alatt áll, továbbá nekihajtott egy parkoló autónak, amiről tudomást sem véve, továbbhajtott. Arról már nem is beszélve, hogy a jogosítványát már korábban bevonták. Sejtjük miért...

zaol.hu

Az anyagi káros közlekedési balesetről szerda kora délután érkezett bejelentés a rendőrség ügyeletére. Egy Wartburg Rácalmás területén nekihajtott egy parkoló autónak, majd elhajtott a helyszínről. A szemtanúk felírták a baleset okozó gépkocsi rendszámát, így a rácalmási körzeti megbízottak ezen a nyomon indultak el. 

Az autó tulajdonosának háza előtt aztán meg is került a keresett Wartburg. A nyilvántartó rendszer kimutatta, körözés állt a jármű, mivel a tulajdonosa ugyanis nem sokkal korábban bejelentést tett arról, hogy azt ismeretlenek eltulajdonították.

Az 57 éves rácalmási férfit a rendőrök elfogták, majd vérvételre állították elő, ahol a klinikai tünetek alapján az orvos súlyosan ittasnak minősítette.

Időközben arra is fény derült,  hogy a férfit eltiltották a vezetéstől - korábban már ittas vezetés miatt  többször volt már bevonva a jogosítványa.

A szerdán történtek miatt most cserbenhagyás, ittas járművezetés, vezetéstől való eltiltás hatálya alatti járművezetés, valamint hatóság félrevezetése miatt kell felelnie a hatóság előtt - mondta el Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.         

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!