Törő Szabolcs bekerült az All Stars-ba

Dunaújváros - A Dunaferr SE balszélsője, Törő Szabolcs is bekerült a férfikézilabda NB I All Stars csapatába, amely a szurkolók szavazatai alapján állt össze.

Agárdy Csaba

A pontvadászat névadó szponzora, a Budapest Bank idén harmadik alkalommal jutalmazza különdíjjal a legjobbakat: az All Stars-csapat tagjait, az év felfedezettjét és a legjobb edzőt. A szavazás alapján a szezon felfedezettje szoros küzdelemben Nagy Kornél, a Dunaferr játékosa lett. Ez egy kicsit furcsa, hiszen Kori évek óta játszik az NB I-ben, a felnőtt válogatottban is bemutatkozott. A legjobb vezetőedző címet Mocsai Lajos, a bajnok Veszprém trénere nyerte el. 

Az All Stars csapat: Kapus: Dejan Peric (Veszprém), jobbszélső: Valentin Ghionea (Pick Szeged), jobbátlövő: Marko Vujin (Veszprém), irányító: Eklemovics Nikola (Veszprém), beállós: Marian Cozma (Veszprém), balátlövő: Ilyés Ferenc (Veszprém), balszélső: Törő Szabolcs (Dunaferr SE).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!