Teraszfesztivál, sok programmal

Dunaújváros - Örvendetes, hogy évek óta szaporodnak a lakóközösségi kis fesztiválok. Ha jó bulit akarsz, szervezd magad - hajrá!

Boda András

Június 4-én, szombaton a Római városrészben található Castellum vendéglő terasza lesz az epicentruma annak a rendezvénynek, melyre egész nap várják a környéken lakókat - meg persze lakóhelytől függetlenül mindazokat, akik szívesen vesznek részt egy programokban gazdag, jó hangulatú hétvégi mulatságon. Belépődíj természetesen - az ilyesfajta összejöveteleken ez így szokás - nincsen.

Reggeltől bográcsokban rotyog majd a jófajta babgulyás - végre egy szombat, amikor felesleges otthon főzni. Annak sem kell aggódnia, aki valami mást enne: virsli, sült krumpli, hamburger vagy palacsinta is  lesz bőségesen. A bevitt kalóriákat le is lehet mozogni: a gyerekek például az ugrálóvárban pattoghatnak kedvükre  és a  körhinta is viszonylag gyors fogyást tesz lehetővé, ha valaki nem bírja. De akár arcfestéssel és gyöngyfűzéssel is elüthetik az időt a kisebbek.

 

Fél négytől a Showbellydance tánccsoport műsorát láthatják; négytől virtuóz latin gitárkoncert következik a színpadon, 17 órától a The Fourties együttes muzsikál. Fél hétkor, Nyári hajnal című műsorával fellép Jankó, este héttől pedig a legendás Digitál fokozza a hangulatot - mi több, Horváth Tamás is tart egy betétkoncertet. Este tíztől a Castellumba települ a közönség, ahol  csendesebb, levezető program következik: Hassza Sándor játszik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!