Takarékos, felelős

Dunaújváros - A 2010-es állami költségvetésről tartott sajtótájékoztatót kedden délután dr. Kálmán András polgármester, városunk MSZP-s országgyűlési képviselője.

Szabó Betty

Takarékos büdzséről van szó, amelynek hatására már a jövő év első felében mérséklődhet a visszaesés, 2011-ben pedig bővülhet is a gazdaság - hangsúlyozta Kálmán András, hozzátéve: Magyarország azzal, hogy takarékosan, felelősen gazdálkodik, a legjobb pozícióban kerülhet ki a válságból.

A városvezető az ellenzéki vádakra reagálva elmondta: nincsenek csontvázak a szekrényben. Nincsenek költségvetési trükkök, nincs kozmetikázás. A költségvetés méltányos a rászorulókkal szemben. A 2010-es büdzsé garancia arra, hogy csökkenjenek az adók, a járulékok, csökkenjen a távhő áfája, és növekedjenek a munkahelyteremtési támogatások. Kálmán szerint addig nincs vége a válságnak, amíg a munkanélküliségi adatok nem javulnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!