Születésnapi őszi tárlat

Dunaújváros - A Kortárs Művészeti Intézet tizenkettedik születésnapján, szeptember 12-én délután nyílt meg a Dunaújvárosba négy esztendő után visszatérő Fejér Megyei Őszi Tárlat, ahol három helyszínen összesen hatvanhét, a megyéhez kötődő művész több mint száz alkotását szemlézhette a népes nagyérdemű.

Szabó Szabolcs


A Kortárs élére visszatérő Szoboszlai János, és a megyei közgyűlés elnöke, Balogh Ibolya köszöntője után a kétévenként esedékes őszi tárlat idei legjobb alkotóit is díjazták.

A Fejér Megyei  Önkormányzat díját Pintér Balázs, Székesfehérvár Megyei  Jogú Város díját Lencsés Andrea, Dunaújváros Megyei Jogú Város díját Várnai Gyula, Dunaújváros Művészetéért Közalapítvány elismerését Friedrich Ferenc, az ÚjPart Egyesület díját Rathgeber Attila, valamint az ÚjPart Egyesület által a legjobb fiatal dunaújvárosi alkotónak felajánlott díjat Páhi-Fekete Noémi vehette  át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!