Szabó Szabi újra támad: bél és rock and roll

Dunaföldvár - Kultúrínyencek figyelem! Aki unja a sznobéria diszkrét bájával bevont nagyvárosi erőtereket, ruccanjon ki vidékre szombaton! Nem bánja meg!

Szigeti Sándor

A dunaföldvári Eszkép Műhely alias 7020 Szabó Szabolcs, tehát nem a kollégánk   ugyanis egész napos programmal csábít.
Bortrezor, Várbörtön, Ispánház e (szent)háromság adja meg a rendezvény alaphangját. Este hét órától koncertek a dunaföldvári várudvarban, a jazz-etno-punky-swingy jegyében. Elsőként Pálfi András Band-je lép fel, aki tavaly bekerült a világ legnívósabb gitáros tehetségkutató versenye, a Guitar Idol 2009 a döntőjébe. Pálfi András után érkezik a szekszárdi Nemmindenkiférfi formáció három hölggyel. Fésült hangjátékkal kényezteti a füleket az Errik Sabí Produkció, aztán Lotz Kata színművésznőé és Leposa Dezsőé a színpad. Végül abszurd Belezős rakkendroll-t ígér a budapesti Yellow Spots.
A programok már délután három órától indulnak borbemutatókkal, sétáló házigazda zenekarral, rövidfilmekkel és performanszokkal.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!