Súlyos balesettel indult a hét: Dunaföldvárnál a 6-os főúton három autó ütközött össze (Fotókkal)

Dunaföldvár - Egy tehergépjármű és két személyautó ütközött Kisapostag és Dunaföldvár között hétfőn délelőtt. Több órán át lezárták az érintett útszakaszt.

Szabó Szabolcs

Kilométeres kocsisor húzódott több órán keresztül hétfőn délelőtt és kora délután a 6-os főúton Pentele híd lábánál található körforgónál. A forgalmat a rendőrök Solt felé terélték, mivel Dunaföldvár előtt, a Kerékcsárda közelében a kora délelőtti órákban egy Dunaújváros irányába tartó Volvo teherautó  eddig tisztázatlan körülmények között   ütközött egy személyautóval.    

A baleset során a főútra ömlő gázolajon a teherautó mögött haladó Nissan megcsúszott és beleszaladt az úton keresztbe álló teherautóba. A balesetben két személy súlyosan megsérült, őket a dunaújvárosi kórházba szállították. A műszaki mentést a helyszínen a paksi tűzoltók végezték, a rendőrök hétfőn délben oldották fel az útzárat a 6-os főúton.

Képek a helyszínről:





Fotók: Lázár Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!