Súlyos balesetet okoztak, majd leléptek, hátrahagyva életveszélyesen sérült társukat!

Szabadbattyán - Tegnap délután történt súlyos baleset, miután egy Lada - a benne ülő négy személlyel - egy villanyvezetéket tartó betonoszlopnak csapódott. Egyikük életveszélyes, míg a másik könnyebb sérüléseket szenvedett, azonban a társaság két tagja pedig elmenekült a helyszínről, hátrahagyva sérült társaikat...

Dunaújvárosi Hírlap

A rendőrség közleményéből kiderült, hogy a Lada haladása során egy jobb kanyarban átsodródott a szemközti sávba, majd megcsúszott és villanyvezetéket tartó betonoszlopnak ütközött. A balesetet követően az autóból két személy eltűnt a helyszínről, egy 22 éves solti férfit pedig súlyos életveszélyes sérüléssel szállítottak kórházba. A helyszínen maradt a jármű 19 éves mezőszentgyörgyi lakos utasa, aki könnyen sérült. A vele szemben alkalmazott szonda elszíneződött. Az autót lefoglalta a rendőrség, az azonban egyelőre nem tisztázott, hogy a járművet ki vezette, ismertette a részleteket R. Szabó Ágnes, a megyei kapitányság szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!