Simon Balázs: menni, vagy maradni?

Többen beszélik már a városban a kosárlabdabarátok közül, mi szerint Simon Balázs, az Albacomp Fehérvár kosárlabdacsapatának a motorja, lelke, vezére elképzelhető, hogy távozik a városból.

Silye Sándor

A hírek szerint olyan ajánlatot kapott a Szolnoktól, aminek nincs ember, aki ellenállna. És nem csupán anyagi értelemben... Mondják, így megkérdeztük az érintettet, Simon Balázst: mi van, illetve mi nincs?

- A kiindulási alap az, hogy az Albacomp Fehérvár csapatának a játékosa vagyok, érvényes szerződéssel. Ami a híreszteléseket illeti, valóban van azoknak valóság tartalma, tényleg beszéltünk, beszélünk a szolnokiakkal a lehetséges közös jövőnkről. Egyelőre ennyi a tény, és nem több, gyakorlatilag még semmi nem biztos, ezért bárki bármit mond, az nem egyéb, mint találgatás. Én is várom ez ügyben a fejleményeket, mivel izgalmasnak ígérkezik a pályafutásom vége felé egy újabb nagy kihívás, aminek szeretnék eleget tenni. Szép feladatnak tűnik az Olajjal a Jadranska Liga mérkőzésein helytállni. Ha úgy alakul, hogy a Tisza-parton folytatom, akkor két évig ott leszek, de utána mindenképpen szeretnék még visszajönni Székesfehérvárra – mondta az érintett, Simon Balázs.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!