Rendőrnap a Duna-parton

Dunaújváros - Ragyogó időben rendezte meg szombaton a Duna-parton a Független Rendőrszakszervezet Fejér Megyei Választmánya a helyi tagszervezet támogatásával az idei rendőrnapot. Az eseményre nemcsak a helyi kapitányság munkatársai és családtagjaik jöttek el, de a megye más részéről is érkeztek a kollégák.

Gallai Péter

Sőt, nemcsak rendőrök, hanem a büntetésvégrehajtás, vagy a tűzoltóság képviselői is itt voltak. Egyrészt technikai bemutatót  tartottak a nagyérdeműnek, másrészt az ádáz csatákat hozó kispályás focibajnokságban is vitézkedtek. Amíg a férfiak rúgták a bőrt, addig a gyerekek a játszóvárban foglalták el magukat, vagy felpattantak a rendőrmotorokra, beülhettek az M7-es autópályán szolgáló, filmeken látható autócsodába, egy Audi TT-be, de lehetőség volt szimulátoron is gyakorolni, vagy "belakni" a rabomobilt.  Dél körül érkezett a finom ebéd, ami után  a szomjat frissen csapolt sörrel és hideg fröccsel lehetett oltani. Az eseményen családjával együtt megjelent dr. Simon László megyei rendőrfőkapitány is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!