Régi autó, nem vén autó!

Dunaújváros - Évről-évre egyre többen vesznek részt a retroérzést keltő veteránjárművek találkozóján. Szombaton megint összegyűlnek a szépkorú gépkocsik és motorok.

Kovács Anita

A Duna-menti Járműtörténeti Baráti Kör úgy látszik sikeresnek véli az évről-évre Dunaújvárosban állomásozó veteránjármű találkozót, ugyanis az idei már a tizedik a sorban. A gépek kiállításán kívül alkatrészbörzét is magában foglaló rendezvénynek ezúttal is az Interspar áruház parkolója ad helyet szombaton reggeltől késő délutánig. Az eseményre nemcsak azokat a szakértőket várják a szervezők, akik szeretnék megmutatni kedvencüket, hanem teljesen amatőrök részvételére is számítanak. 

Az elmaradhatatlan legek versenyéhez szükség lesz ugyanis az ő szavazatukra is, hiszen a találkozó legszebb autóját, illetve motorját a résztvevők által leadott voksok alapján díjazzák. A szervező baráti kör, hogy további kuriózummal kedveskedjen a kilátogatóknak, kiemelt vendégeket, Simson SR tulajdonosokat hívott, akik természetesen kétkerekű paripáikon érkeznek. Emellett a vásáron bárki kipakolhatja felesleges, veterán járművekhez való alkatrészeit, vagy éppenséggel tanácsot kérhet jószágának felújításához.

Elmaradhatatlan része a találkozónak a városi felvonulás, ami Dunaújváros főbb utcáit érintve zárja az idei rendezvényt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!