Pártélet kicsiben, a gimiben

Dunaújváros - Az egyhetes Széchenyi-hét a végéhez ért. Vetélkedők és avatók, kampányolás, sikerek és bukások így jellemezhető a hét...

Boda Bence



A 9. a osztály produkciója a Széchenyi gólyaavató Jacko-tánc feladatán - remek volt
Fotó: A.F.

A Széchenyi-hét fő célja, hogy diák igazgathassa egy napig az iskolát. Ezért a posztért folyik hát a kampányolás, ezért alakít minden osztály pártot. Az idei győztes Bolvári Tamás lett a 12E osztályból, helyettese Hrozik Márk a 12B-ből. Csütörtökön az ő felügyeletük alatt folytak az iskolai ügyek. 

Nos, ennél persze többről szólt a diákoknak ez a hét. Egy oázis ez a tanulmányok forró sivatagában... Hétfőn megkezdődött tehát a Széchenyi-hét, ekkor rendezték be a pártok bázisaikat  név szerint a négy párt: a Bang, a Boss, a Sweet Sensation és a Maximál BPM , ekkor kezdődött a kampány. Kedd délután következett a pártvetélkedő  jó hangulat, sok nevetés: mi kell még?

Aztán szerdán jött a választás  melynek végeredményéről már olvashattak , meglett hát az ideiglenes direktor úr. Csütörtökön a diákigazgatói, illetve helyettesi poszt elfoglalása volt soron, délután négytől pedig a gólyaavatás, a Gólyasztár. Elsőként Jacko-táncot kellett előadni, majd jött  egy kis karaoke  nem volt gyenge kezdés... Péntek délelőtt ifjúsági nap következik,  jövő héttől pedig irány a sivatag, menetelni tovább...  

Képgaléria: ide kattintva!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!