Olvasói levél: szatír üldözte a Bocskai utcában a fiatal lányt

Sziasztok! Azért írok, mert tényleg fogalmam sincs, hogy kihez forduljak, a rendőrségre még nem volt alkalmam elmenni, és nem tudom, hogy lenne-e értelme - kezdi szerkesztőségünknek címzett levelében olvasónk.

Dunaújvárosi Hírlap

„Éjszaka jöttem haza egy barátommal, a házam előtt megálltam megkeresni a kulcsomat, a srác természetesen megvárta amíg megtalálom, csak utána ment haza. Ahogy ültünk ott a padon, egy férfi jött el mellettünk, köszönt, hogy sziasztok, és bement a lépcsőházba, ahol lakom, postáskóddal. Nem volt furcsa, én is azt használom, bár tudtam, hogy a férfi nem lakik ott, de gondoltam új albérlő van a földszinten. Megtaláltam a kulcsot, bementem a lépcsőházba, és lett egy olyan érzésem, hogy ez a férfi valahol vár engem, és el akar kapni, így elővettem a telefonomat és egyből a híváslistán megkerestem anyukám számát. Ahogy mentem fel, beigazolódott a megérzésem, a férfi az első emeleti ablaknál várt, úgy tett, mintha telefonálna. Amint elmentem mellette, felém fordult, és jött utánam a lépcsőn. Én akkor már hívtam anyámat, és elkezdtem futni. A férfi is futott utánam, de szerencsémre nem tudott utolérni, közben megjegyzésekkel illetett, hogy mindjárt miket fog velem csinálni, és közben megfogta a saját nemi szervét. Felértem az ajtómhoz, alig találtam bele a kulcslyukba, de sikerült kinyitnom az ajtót, és jó hangosan becsaptam, bezártam, a kulcsot bennhagytam a zárban. Anyukám addigra felébredt. Valószínűleg a férfi elhagyta a lépcsőházat, de mivel most már tudja, hol lakom, melyik a mi ajtónk, és még a lépcsőházba is be tud jönni, így kicsit tartok attól, hogy visszajön. Gondoltam megosztom Veletek ezt a dolgot, hátha hallottatok ti is valami hasonló hírt mostanában. A Bocskai környékén volt ez, még térfigyelő kamera is van, pont az én lépcsőházamnál. A férfi nagyjából középkorú lehetett (30-34 éves), barna haj, magas, vékony testalkatú. Az arca szögletes volt. Fekete ingpólót viselt. Ezek ragadtak meg bennem így első ránézésre.

Fogalmam sincs, hogy ezzel az esettel mit kéne kezdeni, vagy hogy hogy kéne figyelmeztetni a várost, hogy ilyen van, és nem azért történt, mert a férfi ittas volt, vagy be volt drogozva. Teljesen tiszta volt, "illemtudóan" ránk is köszönt a ház előtt” - írja levelében olvasónk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!