Nincs még fejlemény az ATM-lopások ügyében

Dunaújváros - Sem a dunaújvárosi bankautomata lopás, sem a dunavecsei kísérlet ügyében nincsen új fejlemény - nyomoznak.

Gallai Péter

 

A múlt héten csütörtökön hajnalban Dunavecsén tépték ki ismeretlenek az Fő utcán lévő ATM készüléket. A kasszát végül elhagyták a menekülő tettesek, akik a átjőve  a Pentele-hídon felgyújtották a járművüket, s kereket oldottak. Másnap a városban, a Dózsa György úton történt hasonló bűncselekmény, de ekkor magukkal is vitték a trezort az elkövetők.

Az ügyekben továbbra is nagy erőkkel nyomoz a Bács-Kiskun és a Fejér megyei rendőr-főkapitányság.  Mindkét megye rendőrei megosztják egymással az információkat,   nem zárható ki, hogy ugyanaz az elkövetői kör.

- Ezen felül minden olyan megyével felvettük a kapcsolatot, ahol hasonló jellegű kísérlet  vagy elkövetés történt.  Vizsgáljuk az összefüggéseket, az azonosságok megállapítása és a különbségek kizárása is   folyamatban van. Elemezzük a kamerák felvételeit is - mondta a Fejér megyei szóvivő,  R. Szabó Ágnes.

Bács-Kiskun megyei kollégája, Mihályné Bornemissza Eleonóra sem  tudott új információval szolgálni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!