Nézzen körül virtuális piacterünkön, megéri licitálni! (x)

PLT-információ - Érdemes ismét rákattintani a www.licitaljram.hu weboldalra, on-line aukciónk ugyanis újra indult! Megdöbbentő kedvezményekkel vásárolhat itt az olvasó, a wellness-hétvégétől a fürdőszobai bútoron át az esküvői dekorációig mindenki megtalálhatja itt szíve vágyát!

PLT

Már csak pár nap van arra, hogy a Pannon Lapok Társasága on-line aukcióján leüsse azt a terméket, amire vágyik! Megdöbbentő kedvezményekkel kerültek fel a www.licitaljram.hu honlapra a termékek, amelyekre november 4-e és 15-e között lehet licitálni. Nem érdemes habozni, ugyanis akár felével kevesebbe is kerülhet a honlapon egy termék, amire talán már oly régóta fáj a foga. Majd kilencszáz ajánlat közül választhat most az on-line aukción a szörfölő. Kranauer Ildikó például étkezőasztalokat, könyvespolcokat, dohányzóasztalokat és térelválasztó elemeket kínál fél áron.

-  Egyre inkább teret hódit ez a fajta vásárlási mód, hiszen kényelmes és  jelentős árengedményekbe ütközhet a licitáló -  vélekedik a bútorüzlet vezetője, aki azt vette észre, hogy az elmúlt fél évben többszörösére emelkedett az on-line aukción részt vevők száma, s éppen ezért ő sem hagyhatja már ki ezt a kereskedelmi formát.  - Ami még szimpatikus - teszi hozzá -, hogy nem csak a fiatalok és a középkorosztály, de az idősebbek is szívesen és gyakran használják manapság az internetet vásárlásra.

Hasonlóan fél árról indul az a 20 ezer forintos vásárlási utalvány is, amelyet egy fehérvári mexikói étteremben lehet elkölteni, akár egyszerre, akár négyszer 5 ezer forintos tételekben.
- Isteni mexikói ételeink vannak! Ott van például a taco, a tortilla, a burrito vagy éppen az avokádó-krémleves és a kukorica-krémleves  - sorolja Marócsik Viktor,  aki most először próbálkozik on-line aukción, amelytől azt reméli, még többen ismerik meg éttermét. - Megkóstoljuk, mit hoz nekünk ez a fajta kereskedelem  - teszi hozzá.  
 
Annak is érdemes figyelnie az aukciót és böngésznie a lehetőségek között, aki  természetgyógyászati szolgáltatást keres. Reflexológiával, fül akupunktúrával kapcsolatos kezelést is találhat itt, amelyet Izsold Gyöngyinél válthat be.
- Nagyon jól működik a rendszer, és a vásárló is jól jár, nem ritkán fél áron megkapja, amit szeretne. Érdemes licitálni, mert mindjárt itt a karácsony! - hívja fel a figyelmet a természetgyógyász. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!