Napok a fair play jegyében

DH - A FIFA fair play napját szeptember 5-9. között tartja. Ez alkalomból Nemes Ferenc FMLSZ-elnök felhívással fordul a megye valamennyi labdarúgójához.

duol.hu

A Magyar Labdarúgó Szövetség és Kisteleki István elnök, valamint a Fejér Megyei Labdarúgó Szövetség elnöke, Nemes Ferenc felhívással fordul az ország, a megye valamennyi labdarúgójához, játékvezetőjéhez, sportvezetőjéhez és nézőjéhez, hogy segítse elő a fair play szellemét a FIFA fair play világnapja alkalmából, amit szeptember 5-9. között tizenharmadik alkalommal ünnepelünk.
A gyermekeknek erős értékekre van szükségük, amelyek mentén felnőnek. A labdarúgás, mint csapatsport, ráébreszti őket, milyen fontos a fegyelem, a tisztelet, a csapatszellem és a fair play, a játékban és az életben egyaránt. A FIFA fair play mozgalma nem a játéktérre korlátozódik. A nemzetközi labdarúgó szövetség az egész társadalomra ki akarja terjeszteni ezt a szellemiséget, és ezt a jövőnkkel, a gyerekekkel szeretné kezdeni - fogalmazta meg Joseph S. Blatter, a FIFA elnöke.
- Sportágunkban a fair play alapvető fontosságú. Ébren kell tartanunk a sportszellemet, és szüntelenül fáradoznunk előmozdításán - tette hozzá Kisteleki István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!