Minden játszma fontos

Dunaújváros - Pénteken este 19 órakor hazai pályán a Kecskemét ellen kezdi meg a férfiröplabda Extraliga középszakaszát a Dunaferr Sportegyesület csapata.

Gróf András

- Vegyes érzésekkel várom az összecsapást, hiszen a két ünnep között az ifjúsági válogatott kerettagok Csehországban szerepeltek a Négy Nemzet Tornáján, így nem tudtunk közösen gyakorolni. Ráadásul hiányzott Tomanóczy Tibor is, aki edzőként szintén a válogatottal tartott. Az itthon maradó játékosok az egyéni képzés mellett fizikai képességfejlesztő edzéseken vettek részt. Tehát csupán ezen a héten tudunk teljes létszámmal készülni az idénynyitó találkozóra. Az ősszel Kecskeméten megleptük ellenfelünket, és hosszú idő után nyerni tudtunk az otthonukban. A visszavágon viszont már leszálló ágban voltunk. A felsőházból kiemelkednek a kaposváriak, de a mostani ellenfelünk is stabil csapat. A Veszprém ellen azonban mi vagyunk az esélyesebbek. Reálitás a harmadik hely megszerzése ebben a szakaszban, de szeretnénk legalább egyszer a kecskemétieket is legyőzni. A Kaposvárról visszatért Tóth András is bevethető, de neki van egy kis lemaradása, hiszen fél évet kihagyott.

Címkék#röplabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!