Mellbe szúrta élettársát - A kés a férfi tüdejéig hatolt

Dunaújváros - Mellbe szúrta élettársát egy nő a Köztársaság utcában, ököllel ütötte lányát egy férfi Rácalmáson. Egy dühöngő férfihez is rendőrt kellett hívni. Talán a melegfronti hatás, talán más miatt szokatlanul sok balhé tarkította a hétvége bűnügyi krónikáját.

Szigeti Sándor

Dunaújvárosban, a Köztársaság utca 4. szám alatti társasházban egy nő mellbe szúrta élettársát. A kés tíz centi méter mélyen hatolt be a negyvenegy éves M. Sándor  testébe, a szúrás egészen a tüdejéig hatolt.

K. Jánosné a kihallgatáskor azt  mondta a rendőröknek: megelégelte, hogy az élettársa mindenhová követte a lakásban, és folyamatosan a sarkában volt, ezért szúrt.

A férfin életmentő műtétet kellett végrehajtani a dunaújvárosi kóházban. Lapunk úgy tudja, hogy a szurkálás időpontjában mindkét fél ittas állapotban volt. A nő eleinte tagadta a bűncselekményt, ám a a helyszíni szemle során a rendőrök vérrel szennyezett ruhákat és késeket is találtak.

A városkörnyéki településeken sem telt éppen nyugodtan a hétvége.

Vasárnap reggel egy rácalmási férfit kellett őrizetbe venni. A negyvenhárom éves helyi lakos a gyanú szerint önkívületi állapotban ököllel verte  tizenhat éves lányát.

A verés után a családfő elhagyta a lakást. A feleség értesítette a rendőrséget, a lány pedig szerencsére csak könnyebb sérüléseket szenvedett. A férfit ugyan megtalálták a rendőrök, ám cseppet  sem volt könnyű megfékezni. Az előállításakor is agresszíven viselkedett, alig lehetett megbilincselni. Később  pedig őrjöngeni kezdett a rendőrkapitányság épületében.

A lányát verő apa olyan dühkitöréseket produkált, hogy a rendőrök mentőt hívtak hozzá, és a férfit a pszichiátriai osztályra szállították. Amikor kihallgatható állapotba került, tagadta a bűncselekmény elkövetését, és több alkalommal életveszélyesen megfenyegette a feleségét. A férfinek ideiglenesen megtiltották, hogy a családja közelébe menjen,  egyúttal pedig őrizetbe  vették.

Vasárnap este Dunaújvárosban egy férfi tört-zúzott lakásában és azzal fenyegette családját, hogy a nála lévő késsel kárt tesz magában.

Ercsiben pedig  egy kocsmában egy huszonkilenc éves kulcsi férfi inzultálta, fenyegette a vendégeket. Őt is a pszichiátriára szállították be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!