Meghalt az a férfi, akit póniló harapott meg

A szegedi klinika intenzív osztályán meghalt az a gerendási férfi, akit kedden megharapott egy póniló - írta a Békés Megyei Online (BEOL) vasárnap.

MTI

A Békés megyei Gerendás külterületén lévő egy tanyán, a karámban harapta meg a póni a 47 éves férfit, aki súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett - közölte Vargáné Szombati Andrea, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője még szerdán az MTI-vel, hozzátéve, hogy közigazgatási eljárás keretében vizsgálják a történteket.
   
A Békés Megyei Hírlap szerdai beszámolója szerint a férfi az állatokat itatta, amikor a nyakánál megharapta a póni. Légúti roncsolódás és a nyaki lágyrész sérülései miatt beállt nála a klinikai halál.

A mentők kiérkezéséig egy segítséget kérő a diszpécser utasításait követve kezdte meg az újraélesztést. A mentőknek akkor végül sikerült stabil légzéssel és vérkeringéssel átadni a sérültet a szegedi klinikának.

Címkék#harapás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!