Kupadöntő Újvárosban

Dunaújváros - A DAB jégkorongcsapata ebben az évben már nem játszik bajnoki mérkőzést, viszont a Magyar Kupa-döntőt december 29-én és 30-án Dunaújvárosban rendezik meg.

Agárdy Csaba

A junior válogatottal egyébként hat dunaújvárosi hokis készül a DAB edzője, J.P. MacCallum irányításával.

Viszont most már biztos, hogy a Hamburger Hungaria Magyar Jégkorong Kupa négyes döntőjét a Dunaújvárosi Jégcsarnokban rendezik meg december végén. December 29-én az elődöntőket, másnap a helyosztókat bonyolítják le. A Magyar Jégkorong Szövetség az idén úgy döntött, hogy csak az OB I-es csapatoknak rendezik meg a Magyar Kupát, vagyis az OB I B és a két amatőr liga együttesei kimaradtak a buliból . A kiírás értelmében a DAB.Docler két okból is döntős: mint rendező és mint MOL Liga alapszakasz-győztes is jogot szerzett arra, hogy ott legyen a fináléban.

Az OB I másik négy csapata, a Miskolci Jegesmedvék, az FTC, az UTE és a Vasas Stars december 21- és 23. között körmérkőzést játszik, és az első három jöhet Dunaújvárosba. A selejtező első két helyezettje kerül az elődöntő egyik ágára, míg a másikra a Dunaújvárosi Acélbikák és a selejtező harmadikja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!