Két fiatal lányt keres a rendőrség

Két nő eltűnése miatt folytat eljárást a rendőrség, a lakosság segítségét is kérik.

duol.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytat a 15 éves Vadász Kinga Barbara eltűnése ügyében – közölte szerdán a Fejér megyei Rendőr-főkapitányság.

A Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ IV. sz. Gyermekotthona tett bejelentést a kapitányságra arról, hogy neveltjük 2012. február 06-án a székesfehérvári Nemes Nagy Ágnes Kollégiumból kimenőre távozott, majd oda nem tért vissza, valamint dégi, Bem József utca 11. szám alatt lévő gondozási helyén sem jelentkezett. Tartózkodási helye ismeretlen.

 

 

 

Személyleírása: 160 cm magas, zömök testalkatú, fekete, derékig érő hajú, barna bőrű, barna szemű.

Ruházata: nem ismert.

Különös ismertetőjele: nincs.

 

A 17 éves Vadász Viktória a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ IV. sz. Gyermekotthonának bejelentése szerint még 2012. január 21-én tűnt el. Ő a Dég, Széchenyi utca 13. szám alatt lévő gondozási helyéről távozott ismeretlen helyre, tartózkodási helye ismeretlen.

 

 

 

Személyleírása: alacsony, vékony testalkatú, hosszúkás arcú, fekete, hosszú, hullámos hajú.

Ruházata: fekete, rövid dzseki, fekete szabadidőnadrág és fekete színű, Adidas márkájú edzőcipő.

Különös ismertetőjele: nincs.

A rendőrség kéri, hogy aki az eltűntek hollétéről tud, az jelezze a székesfehérvári nyomozóknak a 22/541-600-as telefonszámon, vagy tegyen bejelentést a 107-es és a 112-es segélyhívószámok bármelyikén!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!