Kész az MSZP Fejér megyei választási listája

Székesfehérvár - Döntött az országgyűlési képviselőjelöltek megyei listájáról az MSZP Fejér Megyei Szövetsége; a szombati ülésen listavezetőnek Horváth Andrást, a szövetség megyei elnökét jelölték.

duol.hu

Horváth András az MTI-nek elmondta: a 18 tagú lista második helyére Szabadkai Tamást, Fejér megye 6-os, - sárbogárdi - választókerületének jelenlegi országgyűlési képviselőjét, a harmadik helyre pedig Déri Zsuzsannát, a 3-as - dunaújvárosi - körzet országgyűlési képviselőjét jelölte a párt megyei szövetsége.

A negyedik és ötödik helyre Márton Roland, a párt székesfehérvári szervezetének elnöke és Ecsődi László, a 4-es választókerület jelenlegi országgyűlési képviselője került.

A listán nem szerepel Warvasovszky Tihamér, Székesfehérvár országgyűlési képviselője és polgármestere, miután pénteken ő maga jelentette be, hogy nem akar az MSZP megyei listáján képviselőjelöltként szerepelni.

Döntését azzal indokolta, hogy a parlamenti szavazásokon eddig sem támogatta azokat a törvényjavaslatokat, amelyek túlságosan nagy terhet rónak Székesfehérvárra és az ott élőkre, és mivel a parlament elé került költségvetés az önkormányzatoktól jelentős elvonásokat tartalmaz, azt a jelenlegi formájában nem tudja támogatni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!