Képeslapok Dunaújvárosról - Nyolc év után adtunk ki magunkról új fotós kedvcsinálót

Dunaújváros - A város vidám, színes, élvezhető arcát tárják elénk a Tourinform Iroda most elkészült dunaújvárosi képeslapjai. A képeslapok péntektől kerülnek forgalomba az irodában.

Szigeti Sándor

 

Az időzítés nem is lehetne jobb, hiszen a turisztikai szezon most kezdődik. S bár Dunaújváros elsősorban nem idegenforgalmáról híres, akik ellátogatnak hozzánk, mostantól színes képeslapok formájában is megoszthatják élményeiket családjukkal és barátaikkal.

A három képeslap közül az első szikrázó nyári napsütésben mutatja be a békás szökőkutat, ahol hűsítően csobog már a víz.

A másodikon hét kisebb fotó kapott helyet. A fő motívumként szereplő Martinász-szobor mellett a főiskola előtt kialakított új park, virágosított zöldterületek, a szabadstrand, a negyvennyolcas emlékmű és az élményfürdő is feltűnik.

A harmadik lapon a háttérben madártávlatból látható a Római városrész. A tízemeletes épületek monotonitását a képeslap előterébe keresztben el helyezett fotó-szalag töri meg hét képpel. 

Utoljára 2003-ban jelent meg Dunaújvárosról képeslap, éppen ideje volt tehát egy új sorozatnak. Hiánypótló megjelenésről van szó. Az első körben ezerötszáz darab képeslapot rendeltünk meg. Ezek százötven forintos áron mától érhetők el a Dunaújvárosi Tourinform Irodában.
- Szeretnénk azonban, ha bizományosi értékesítőként más helyszínek is bekapcsolódnának a forgalmazásba - mondta el a csütörtöki sajtótájékoztatón dr. Bocsi Andrea irodavezető. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!