Kamion és autó ütközött (frissítve - megindult a forgalom)

DH - Szörnyet halt egy 73 éves német állampolgár, amikor autója kamionnal ütközött Nagycenk térségében a 84-es főúton hétfőn, kora reggel - közölte a rendőrség az MTI-vel.

duol.hu

A személygépkocsiban lévő nő utast súlyos sérülésekkel a mentők kórházba szállították - mondta a Győr-Moson-Sopron megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
Kálmán Gabriella tájékoztatása szerint a  szerencsétlenül járt férfi eddig ismeretlen okból autójával áttért a menetirány szerinti túloldalra, és a vele szemben szabályosan közlekedő kamion már nem tudta elkerülni az ütközést. 
Az érintett útszakaszon teljes az útzár, a rendőrség a 85-ös főút felé irányítja át a forgalmat. A helyszínelés jelenleg is tart, arról, hogy merre tudnak kerülni, ide kattintva tájékozódhatnak!.


Megindult a forgalom hétfő délelőtt a 84-es főúton Nagycenk térségében, ahol személygépkocsi és kamion ütközött kora reggel; a karambolban a személyautó 73 éves, német állampolgárságú vezetője életét vesztette - közölte a rendőrség az MTI-vel. A férfi eddig ismeretlen okból autójával áttért a szemközti oldalra és ott frontálisan ütközött a kamionnal - mondta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A személyautó súlyosan sérült nő utasát a mentők kórházba szállították. A kamion vezetője nem sérült meg. 
A mentést és a vizsgálatot követően a lezárt útszakaszt megnyitották a forgalom előtt - mondta Kocsis Tünde alezredes, sajtóreferens.


(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!