Júliusban lesz az időközi választás

A Tóth László halála miatt megüresedett képviselői mandátumra július 3-ra írtak ki időközi választást.

Körmendi Erzsébet

A tragikus körülmények között elhunyt Tóth László temetésének másnapján, szerda délelőtt írta ki a helyi választási bizottság az időközi választást július 3-ra. A kampány  elkezdődött, és július 3-án nulla óráig, a kampánycsendig tart.

A nyitó adatok szerint a  8-as egyéni körzet választópolgárainak száma 4909, így minden képviselőjelöltnek 50  érvényes ajánlószelvényre lesz szüksége  a regisztrációba vételhez. A névjegyzéket május 18. és 22. között tekinthetik meg az érdeklődők a  helyi választási irodán, a városháza B épület földszint 18-as helyiségében. A kopogtatókat, valamint az ajánlószelvényeket május 18-án és 19-én küldi ki a posta a képviselőválasztásban érintetteknek. A választási iroda jelenleg a névjegyzék összeállításán,  a kopogtatók és az ajánlószelvények elkészítésén dolgozik, hogy a választópolgárok időben megkapjanak minden szükséges dokumentumot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!