Ittasan a volán mögött

Dunaújváros - A helyi rendőröknek több helyütt is meggyűlt a bajuk az ittas vezetőkkel a hét elején: Dunaújvárosban, Rácalmáson és Ercsiben is.

Dunaújvárosi Hírlap

A megyei kapitányság szóvivője R. Szabó Ágnes tájékoztatása szerint hétfőn kora reggel a Baracsi és a Nyárfa utca kereszteződésénél egy Suzuki Wagon R+ sofőrjét vonták ellenőrzés alá a rendőrök. Az igazoltatás során kiderült, hogy a sofőr ittas. A szabálysértési értékre elszíneződött szonda eljárást vont maga után.

Ercsiben kora délután egy Opel Astrát állítottak le. Az autót vezető férfiről kiderült, hogy úgy vezette ismerőse autóját, hogy nincs jogosítványa, ráadásul egy korábbi engedély nélküli vezetés miatt határozattal tiltották el a vezetéstől. A határozat szerint ez év októberéig nem ülhetett volna volán mögé - árulta el a részleteket a szóvivő. A sofőrt szabálysértési őrizetbe vették.

Később Rácalmáson értek tetten ittas vezetőt a dunaújvárosi rendőrök. A VW-t vezető férfit mintavételre állítottak elő, majd az orvos a klinikai tünetek alapján enyhén ittasnak minősítette. A sofőrnél nem volt jogosítvány, az autóról kiderült, hogy a forgalomból is kivonták már.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!