Ismét Állásbörze a Műegyetemen

Október 12-13-án rendezik meg a Műegyetemen az őszi állásbörzét, amely közel 140 kiállítóval várja a frissdiplomás és a néhány év szakmai tapasztalattal rendelkező álláskeresőket, de szakmai gyakorlati helyeket is kínál az alsóbb éveseknek.

MTI

Az immár 33. alkalommal megrendezett állásbörzén a legkeresettebb végzettségek a villamosmérnöki és az informatikai; a börzén gyakorlatilag minden második kiállító keres ilyen munkaerőt. Emellett 56 cég hirdet gépészmérnöki, 53 műszaki menedzseri, és 39 közgazdász állást vagy gyakorlati helyet.
Az állásbörze két napján a szervezők 10-12.000 érdeklődőre számítanak, a kínált állások száma a börze kezdetéig folyamatosan bővül, de az érdeklődők várhatóan több ezer állással találkozhatnak.
Az eseményen díjmentesen igénybe vehető felkészítő szolgáltatásokkal is segítik a tapasztalatlan pályakezdőket az álláskeresésre való felkészülésben.
A Felkészítő Szint jól megszokott szolgáltatásai (személyes karrier tanácsadás, grafológiai elemzés, angol és magyar nyelvű próbainterjúk és előadások) mellett idén ősszel egy új, felkészítő tréningen is részt vehetnek a látogatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!