Intermediális operett, zenekarok és kiállítások az Átszállón

Dunaújváros - Az idei Éjszakai Átszálló utolsó két napja következik a hétvégén. Aki már volt, az úgysem hagyja ki, aki még nem, az pedig ne hagyja ki...

Boda Bence



Az  Átszálló látogatói  ejtőzhettek egy kicsit két program között
Fotó: Anda Fábián


A szombati program tartogat jó néhány ínyencséget a lelkes publikumnak. Mindjárt az első program egyedülálló lesz. Ugyanis a felkért művészek  Horváth Tibor, Uglár Csaba, Kis-Róka Csaba és Kim  megírtak, és a szombati napon elő is adnak egy intermediális operettet, melynek ősbemutatóján minden kedves érdeklődő részt vehet.

Érkezik még aznap a Patyolat udvarba a Magyar Képzőművészeti Egyetem hivatalos zenekara a Barcsay Jenő Emlékzenekar, valamint a Lolly Pop. Az afterparty hangulatáért dj Savage és mc-je gondoskodik.

Vasárnap Siegmund Ákos a Parazitii című festménysorozatát állítja ki, a későbbiekben pedig a művész fog a zenéről is gondoskodni.

A korona a fesztivál végén pedig, egy hatalmas főzés lesz amit Cserna Szabó András és Darida Benedek írók vezényelnek majd, hogy ne csak a szem és a fül lakjon jól...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!