Hogyan kell egymilliót kicsalni? Íme egy trükk...

DH - Eléggé hiszékenynek bizonyult az a férfi, aki egy csinos hölgy bájaitól elvarázsolva elhitte a sztorit, amivel a nő több mint egymillió forintot csalt ki áldozatától.

duol.hu

Csalás miatt keresnek a dunaújvárosi rendőrök egy szőke hajú, igen csinos hölgyet, aki kedden szólított le egy idős urat Dunaújváros, Béke téren. Elmondása szerint ő török állampolgár, csak euró van nála, de 2.200.000.- Ft-ra lenne szüksége, mert kamionjai karamboloztak itt Magyarországon, a sofőrje kórházban van, Budapesten műteni kell, és a vámügyintézésre kell neki forint. Annyi valutát azonban nem tud beváltani, mint amennyire szüksége lenne. A férfivel ekkor lakására mentek, ahol a nő zálogban otthagyta táskáját, állítása szerint tele valutával. A sértett a takarékszövetkezetből kivette megtakarított 1.200.000.- Ft készpénzét, amit átadott a hölgynek, aki ezt követően egy férfi által vezetett autóba beszállt és távozott. A megbeszéltek szerint a zálogban otthagyott táskáért délután ment volna vissza, ám ez persze elmaradt. A sértettnél hagyott táska pedig üres volt. A csalót keresik a dunaújvárosi rendőrök - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Németh-Kész Mónika.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!