Hetvenezer embert vonzott az amerikai autók találkozója Dunaújvárosban! (Négy képgalériával)

Dunaújváros - Hetvenezer embert vonzott az amerikai autók találkozója legalábbis a szervezők tájékoztatása szerint.

Szigeti Sándor

A szervezők tájékoztatása szerint nem kevesebb mint hetvenezer embert vonzott a hétvégi háromnapos amerikai autós találkozó az alsó Duna-parton.  A várt nyolcszáz autó helyett azonban csak mintegy hétszáz tengerentúli gépcsoda érkezett. A szervezők azonban így is elégedettek - mondta el Muretics  István főszervező. 

Bár verekedés nem volt, a mentősöknek tíz személyt el kellett látniuk: térdficam, napszúrás, darázscsípés, rakoncátlankodó vérnyomás került  az esetnaplóba. 

A szombati, nyolc órára meghirdetett Bikini-koncertet megcserélték a Zorall fellépésével, így a fő attrakciónak számító Bikini csak valamivel 10 óra után tudott belekezdeni a koncertbe. A "csúszás" miatt sokan  hazaindultak, de a színpad előtt így is tizenöt-húszezres tömeg gyűlt össze a kezdésre. 

A Duna-part a hétvégére is zárva maradt, autóval nem lehetett behajtani. Muretics István azt mondta: másképpen  nem lehetett megoldani a mentők, a tűzoltók biztonságos közlekedését.  

Képgalériák:

Tábor és az autók

Felvonulás

Big Foot show és kerékfüstölés

Bikini koncert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!