Halálos balesetek Csongrád és Pest megyében (fotóval frissítve)

Két baleset is történt a szombatra virradó éjszaka, illetve hajnalban, s mindegyiknek van halálos áldozata.

MTI

Egy ember meghalt, ketten megsérültek, amikor egy autó házfalnak és fának ütközött szombat hajnalban Algyőn - közölte a rendőrség az MTI-vel.
A személygépkocsi sofőrje Algyő belterületén, a Kastélykert utcában, egy S-kanyarban vesztette el uralmát járműve fölött, az autó előbb egy fának, majd egy ház oldalának, végül egy újabb fának csapódott – mondta Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Az autóban három fiatal férfi utazott. A hátsó ülésen ülő húszéves algyői lakos kirepült a kocsiból, s olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy bár a mentők egy órán át küzdöttek életéért, a helyszínen elhunyt. A sofőr súlyosan, a jobb első ülésen utazó férfi könnyebben sérült meg – közölte az őrnagy.

Pest megyében egy autó ütközött fának a szombatra virradó éjszaka a 40-es főút 13. kilométerénél Cegléd felé, a balesetben az autó utasa életét vesztette - mondta Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek.
Eddig tisztázatlan körülmények között valamivel hajnali 3 előtt egy autó letért az útról és a fának ütközött. A sofőr könnyebben sérült - mondta a szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!