Gáspár Gabi ismét mezt húz

Dunaújváros - Készül a Dunaferr női kézilabdacsapata a jövő héten kezdődő rájátszásra. A lányok az alapszakaszban a középmezőnyben, a hetedik helyen végeztek.

Jankó Árpád


Gáspár Gabi számára most az állóképesség, a forma visszaszerzése, és nem a játék  a legfontosabb
Fotó: Lázár Zsolt



Jövő pénteken itthon játszik Rapatyi Tamás  csapata az ASA-Consolis-HNKC együttesével. A hódmezővásárhelyiekkel  fejezte be az alapszakaszt, és most ismét velük találkozik  a Dunaferr. Utána, a második mérkőzésen, április 24-én   a Fehérép-Alcoa FKC fogadja az újvárosiakat, majd ismét utazik a Dunaferr  Nyíradonyba május 1-jén.  Ezt követően fordul a kocka. Nyolcadikán érkeznek a fehérváriak, huszonharmadikán Hódmezővásárhelyen  folytatódik a sorozat, és végül zárás 29-én hazai csarnokban  a Tajtavill ellen.

- Elsősorban azért vállaltam a heti három edzést, hogy minél előbb visszanyerjem az állóképességemet, formámat, s leadjam a felesleges kilókat. Ezen kívül próbálom  majd mindenben segíteni Rapatyi Tamás munkáját.

 

De remélhetően pályára is lép majd...

A játék ezúttal másodlagos. A Pécs elleni szereplés egy rendkívüli helyzetben történt. Most már nem szeretném magam visszanézni videón, hogy mennyire szenvedtem játék közben.

 

Ha csereként belép, azzal is sokat segít a csapatnak...

Erről valóban lehet szó, hiszen így valakit felváltva, a társam tud valamennyit pihenni. Ám tényleg csak akkor vállalom a játékot, ha érzem, hogy tudok segíteni a csapatnak. Egyelőre nehéz megszokni a mozgást. Abban a stádiumban vagyok még, hogy amit elképzelek, azt a lábaim nem akarják teljesíteni. Szívesen kezdtem el a munkát, mert így hamarabb nyerem vissza a formámat, versenysúlyomat, állóképességemet.

 

Mit remél a rájátszásban?
Ha egy mérkőzést megnyerünk, azt komoly bravúrnak könyvelném el. Talán ez a Nyíradony ellen történhet ez meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!