Francia Mikulás járt a baracsi óvodában

Baracs - A francia Mikulás csütörtökön a baracsi iskolában, óvodában és az idősek napköziotthonában járt. Idősek és fiatalok izgalommal várták a Nagyszakállút.

Vinczellér Anita

 

Egyenesen Franciaországból érkeztek vendégek Baracsra. A község már tizennegyedik éve látta vendégül a francia Mikulást, és nyolc fős kíséretét csütörtökön. A Nagyszakállú először a baracsi általános iskolában járt, és  a Négy vándor óvoda gyerekeihez  is ellátogatott.

Az ovis  gyerekek hatalmas lelkesedéssel, és természetesen műsorral várták a Mikulás- különítményt: magyarul,  angolul, és  franciául is énekeltek a vendégek nagy örömére, utóbbiban még a Mikulás is a gyerekek segítségére volt. A bátrabb és a félősebb gyerekek is megkapták az ajándékcsomagot, a legkisebbektől a legnagyobbakig. A Mikulás nem csak a gyerekeknek, hanem az intézménynek is hozott ajándékot. A csomagon kívül az ovisok idén francia nyelvű társasjátékot kaptak, hogy még jobban elsajátítsák a francia nyelvet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!