Erotika: Egyre több nő vetkőzik a gazdasági válság miatt!

DH - A gazdasági válság miatt egyre több nő keres megélhetést a továbbra is virágzó erotikus szórakoztatóiparban; a hölgyek évente több milliót is megkereshetnek...

Dunaújvárosi Hírlap

A továbbra is virágzó erotikus szórakoztatóiparban az Egyesült Államokban a hölgyek évente több százezer dollárt is megkereshetnek - írja az mti.

A nehéz munkaerőpiaci helyzet egyre több nőt visz arra, hogy akár az ország másik végébe költözve sztriptíz bárokban táncoljanak, korhatáros filmekben vállaljanak szerepet vagy férfi magazinokban pózoljanak. A szórakoztatóipar munkáltatói szerint rengeteg nőt vonz a kötetlen munkarend és a gyors pénzszerzés ígérete. A nők közül sokan diplomások és jó munkájuk volt a válság kitöréséig.

Bár rendkívül sok a jelentkező - egy New York-i klubba például egy nap alatt 85 nő pályázott - nem minden esetben könnyű az átmenet az éjszakai életbe. Nehéz megszokni a 12 centis cipősarkakat, és kezelni a sértő vendégeket. Sok nő olyannyira ideges első fellépései alkalmával, hogy csak egy ital segítségével tud színpadra lépni. "Olyan ez, mint egy beszéd. De ahelyett, hogy te képzelnéd el meztelenül a közönséget, te vagy pucér" - mondja a munkahelyet váltó nők egyike, aki a bárpultot hagyta ott a színpadért.

Néhány nő számára a tánc átmeneti jellegű, és csak arra kell, hogy tandíjra vagy egyéb költségeikre megkeressék a pénzt. Mások viszont azt mondják, megtalálták a helyüket a színpadon. New York és Miami előkelő klubjaiban egy táncosnő még a gazdasági válság idején is 100 ezer és 300 ezer dollár (22,3-67 millió forint) közötti összeget kereshet meg készpénzben, így nem csoda, hogy nagy az érdeklődés. Hetente 20-30 nő jelentkezik táncosnőnek a klubba, kétszer annyi, mint egy évvel ezelőtt - mondta Allan Priaulx, az egyik klub szóvivője.

A felnőtteknek szóló filmeket gyártók ugyanakkor felhívják a figyelmet arra, hogy a nőknek alaposan meg kell fontolniuk az ilyen alkotásokban való szereplést. Ha valaki egyszer úgy dönt, hogy felnőtteknek szóló filmekben szerepel, az kihat a kapcsolataira is - mondta Steven Hirsch, az egyik cég vezetője. (mti)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!