Elkerülhet a Dunaújváros PASE az utolsó helyről

Dunaújváros - A labdarúgó Ness Hungary NB II Nyugati csoportjának zárófordulójában szombaton 18 órakor a Budaörs együttesét fogadja a Dunaújváros PASE csapata.

Gróf András

A két azonos pontszámmal álló gárda  összecsapásának  tétje az, hogy az újvárosiak elkerüljenek az utolsó helyről. Ehhez azonban mindenképpen három pontra lenne szükség. A soproniak  vasárnapi  bajai pontvesztése esetén a tizennegyedik helyre is előreléphetne Jakab Elek vezetőedző együttese.

- Egyértelmű a csapat előtt a cél. A saját kezünkben van a lehetőség, hogy elkerüljünk az utolsó helyről. Sajnos Micskó Márk és Kocsis Gábor személyében két meghatározó játékosunk is sérüléssel bajlódik. Valószínű, hogy az ő játékukra nem számíthatok a Budaörs ellen. Ezen a találkozón ismét azokat az akarati tényezőket kell felmutatnunk, ami a tavasz jelentős részében jellemző volt ránk. A Budaörs csapatánál a héten edzőcsere történt. Ellenünk már Bekő Balázs irányítja az együttest, nem tudhatjuk mennyire változtat majd a taktikai hadrendjükön.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!