Egyéves az F1 Csatorna!

Miközben a csapatok sorra foglalják el garázsaikat a bahreini boxutcában és készülődnek az évadnyitóra, az f1csatorna.hu egyéves születésnapját ünnepli. Ugyanis éppen egy esztendeje érhető el a nagyközönség számára Magyarország legújabb on-line F1-es hírportálja.

Dunaújvárosi Hírlap

Célkitűzéseink között kezdetek óta szerepel a sportág eddig ritkán látott oldalának bemutatása, azaz  a híradás mellett  a szórakoztató tartalomközlés. Éppen ezért különösen nagy figyelmet fordítunk az F1 humoros, olykor ironikus oldalának bemutatására  Magyarországon először  képregény formájában. Karikatúráinkon maguk a főszereplők, azaz a pilóták is nagyot derülnek, számtalan esetben megajándékoztuk már a versenyzőket egy bögrére nyomtatott találó képsorral.

Állandó rovataink között nem csupán a jelenkor újdonságairól számolunk be, hanem visszaemlékezünk a sportág régmúlt emlékezetes pillanataira is.

Büszkén mondhatom, az F1 csatorna hamar rendkívül népszerű lett az olvasók körében. Ehhez a tartalom mellett nagyban hozzájárultak többfordulós játékaink is. A tavalyi évadnyitóval egy egész idényen át tartó tippjátékot indítottunk útjára, melyre már a játék kihirdetésekor több százan regisztráltak azért, hogy részesei lehessenek az értékes nyereményekért zajló megmérettetésnek. Minden egyes forduló során értékes ajándékkal jutalmaztuk a legjobban tippelő játékosokat. A játék népszerűsége a látogatottsági adatokból is kimutatható: a 2009-es Magyar Nagydíj hétvégéje alatt 52 ezer egyedi látogatóval és csaknem 200 ezres oldalletöltéssel büszkélkedhettünk. Azóta az oldal regisztráltjainak száma több ezerre nőtt, a látogatottság pedig folyamatosan növekedést mutat.
Olvasóink hűségét újabb nyereményjátékokkal, hazai és külföldi tudósításokkal, illetve az idei szezontól már fórumozási lehetőséggel is megháláljuk.

Kelemen Attila
főszerkesztő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!