Edzőmeccsé alakult bajnoki összecsapás

Dunaújváros - Az alapszakasz utolsó hazai meccsét játszotta csütörtök este a Dunaferr SE férfikézilabda-csapata. Imre Vilmos tanítványai simán verték a Kecskemétet.

Gallai Péter

A mérkőzés gyászszünettel kezdődött, a napokban elhunyt törzsszurkoló, Komondi Lajos tiszteletére, székén virágokkal emlékeztek rá.

Már a Szeged elleni elődöntő jegyében lépett pályára tegnap  a csapat, s persze a magabiztos győzelem reményében. Ennek megfelelően is kezdett a Dunaferr hiszen  tizenöt perc után  9-3-ra vezettünk. Ezen idő alatt már a két veterán, Kemény és Rosta is gólt szerzett, a közönség legnagyobb boldogságára. Persze nem maradtak el tőlük a többiek sem, a kapuban pedig Mikler remekelt. Menet közben a nyitott védekezést is gyakorolta a csapat, és sorra jöttek a kispadról  is a játékosok.

A második félidő is parádésan -szép gólok, betonbiztos védelem- kezdődött, hiszen tovább robogott a dunaújvárosi gyors, amikor a 44. percben már 27-10-et mutatott az eredményjelző, Skaliczky László  csak a fejét fogta.


A  meccs végére ugyan kicsit kiengedett az együttes, de ez  sem befolyásolta a magabiztos győzelmet  ezen a találkozón. 

Dunaferr SE - Kecskemét 32-20 (17-7)
Dunaújváros, 500 néző. Vezette: Nagy, Túroczy.

Dunaferr SE: MIKLER  Miss 3, NAGY 5, KEMÉNY 1, Bajusz 1, Grebenár 1, TÖRŐ 8/2. Csere: Stochl (kapus), Zubai G. 1, BAGARIC 6, Sztalafai 1, Sándor 2, ROSTA 2, Ancsin 1.  Vezetőedző: Imre Vilmos.

Kecskemét: Kovács  Szabó 4/2, Berta 3, Dobardzijev 2/1, Dobó, Veselinov 2, Kekezovic. Csere: Knezevic (kapus), Takács, Bíró, Dengi 1, TÓTH 4, NÉMETH 4, Csorba.   Vezetőedző: Skaliczky László.

Hétméteresek: 2/2, ill 6/3.
Kiállítások: 2, ill. 2 perc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!