Dunaferr SE: A veszprémiekkel hangolódnak a Pickre

Dunaújváros/Veszprém - Az alapszakasz utolsó mérkőzésén kedden 19 órakor az MKB Veszprém otthonában szerepel a Dunaferr SE férfikézilabda-együttese.

Gallai Péter

Célegyenesbe fordul lassan a Budapest Bank Liga küzdelemsorozata, hiszen a jövő héten már a bajnoki elődöntőket vívják az első négy helyen végzett  csapatok. Ám előtte  amolyan  utolsó felkészülésként  a Dunaferr SE a bajnoki cím védőjével játszik a Veszprém Arénában, ezzel a párharccal fejeződik be az alapszakasz. (A mérkőzés 19 órakor kezdődik, és a Sport1 élőben közvetíti) Mindkét gárda számára ez utolsó gyakorlási lehetőség lesz, ami után Mocsai Lajos  csapata a negyedik helyen végzett PLER-rel, míg a Dunaferr a  második Pick Szegeddel csatázik majd a döntőért.

A dunaújvárosiak mestere, Imre Vilmos kifejezetten örült, hogy a bakonyiakkal zárják az alapszakaszt. Ugyanis az elődöntőt is idegenben kezdi együttese,  hasonló körülmények között,  egy roppant erős ellenféllel szemben. A Dunaferr vezetője azt is kategorikusan leszögezte: csak saját magukkal foglalkoznak, nem nézik mi történik a Pick  háza táján, amelynek keretét bizony meccseket eldönteni képes játékosok alkotják. Ismerve Mocsai Lajos mentalitását, a Veszprém sem veszi majd félvállról a találkozót, ráadásul Pericsék a Magyar Kupa megnyerése után feldobott állapotban várhatják az összecsapást. 

A héten két nehéz mérkőzésünk lesz, a Dunaferr elleni rangadó és a PLER elleni elődöntő. Fontos számunkra, hogy  győzzünk, mert ebben az esetben veretlenül nyerjük meg az alapszakaszt - fogalmazta meg elvárásait Mocsai Lajos.

Az MKB háza tájáról hír még, hogy a kupadöntőn visszatért a Cozma gyilkosságkor megsérült Zarko Sesum is, aki ma is pályára léphet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!