Decathlonozott a város

Dunaújváros - Sportolni vágyók és vásárlók százai tesztelték szombaton az új áruház, a Decathlon szolgáltatásait.

Körmendi Erzsébet

Érdeklődő pedig akadt bőven, a nagy parkoló dugig volt járművekkel egész nap - még sötétedés után is -, a bekötő út mellett is veszteglő autókat kellett kerülgetni. A vendégek pedig szemmel láthatóan nagyon jól érezték magukat. A négyéves Förhécz Balázs lábán szemmel láthatóan először volt görkorcsolya, a kisfiúnak a nagypapája fogta a kezét, úgy szlalomoztak a bólyák között. A nagyszülő azt mondta: A család dolgozik, és úgy gondoltuk az unokával, hogy kijövünk és körülnézünk ebben a szép időben...

Sokan gondolkodtak hasonlóan, nem csak arra voltak kíváncsiak, hogy mit árulnak a város új üzletében, hanem a szolgáltatásként kínált sportolási lehetőségek is érdekelték őket.

Csekeő Ádám áruházigazgató jóleső érzéssel figyelte a vendégeket. Bíztam a sportszerető városban. Szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy minél többen megismerjék és átéljék a sportolás örömét - kommentálta a nyitást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!