Decathlon: Nyit az új áruház

Dunaújváros - Mintegy húsztagú csapat élén, egy viszonylag kis alapterületű, alig több mint kétezer négyzetméteres áruház igazgatója Csekeő Ádám - a dunaújvárosi Decathlon két hét múlva nyit...

Szabó Betty

- A műszaki átadás hétfőn lesz, november 14-én pedig nyitunk - fogad minket Csekeő Ádám. A fiatalember végzettsége szerint testnevelő tanár, ehhez társult a gazdasági szektor iránti érdeklődés. Az új, Dunaújvárosban épülő áruházuk élére nyáron kinevezet igazgató két éve dolgozik a Decathlonnál.

Érdemes lesz időzni majd az áruházon kívül is: a bejárattól balra egy kosárlabdapalánokkal is felszerelt, de futballpályaként is használható grund, játszótér épül. Ide az információs pultnál lehet majd időpontot előjegyeztetni a sportolni szándékozóknak.

- Ezeket ingyenesen használhatják majd a hozzánk látogatók. A városvezetés is örömmel fogadta a mindenki számára nyitott sportpálya megépítésének ötletét - mondja Csekeő Ádám.

Szintén az áruház mellett épül meg az úgynevezett expozíciós zóna: itt a különféle termékekből rendeznek majd aktuális bemutatókat.

- Szeretnénk elérni, hogy busz is közelekedjen majd áruházunkhoz, ez ügyben folyamatosan egyeztetünk a várossal, illetve az Alba Volán Zrt. illetékeseivel - teszi hozzá az igazgató. A külső Park Centerben, illetve a mellette található Aldiban, valamint a Decathlonban dolgozókkal együtt közel százan járnak majd munkába az új Venyimi út mellé. Emellett azt is szeretnék elérni, ha a város vérkeringésébe kicsit jobban kapcsolódhatna a terület, ennek pedig mindenképpen a tömegközlekedés kiépítése az útja-módja.

A csapatsportok közül a futball, a kosárlabda, a kézilabda, a rögbi, jégkorong és a röplabda teljes eszköztára megtalálható az áruházban. De az egyéni sportok űzői, például a búvárok, az asztaliteniszezők is beszerezhetik itt a felszereléseiket.

- Ezen csapatsportágak zöme Dunaújvárosban is működik, némelyik profi szinten - utal a helyi viszonyokra jól tájékozottan Csekeő Ádám, majd hozzáteszi: minden telephelyükön támogatják a sportéletet, igaz, nem pénzzel, inkább termékeikkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!