Csepeli kettős gyilkosság: Meghosszabbították a gyanúsítottak letartóztatását

Budapest - Két hónappal meghosszabbította a csepeli kettős gyilkosság gyanúsítottjainak előzetes letartóztatását kedden a Budai Központi Kerületi Bíróság.

Dunaújvárosi Hírlap

"A több emberen elkövetett emberölés bűntette miatt K. Tamás és társa ellen a BRFK Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztályán folyamatban lévő büntetőügyben a Budai Központi Kerületi Bíróság a mai napon K. Tamás és D. Gábor gyanúsítottak előzetes letartóztatását 2009. szeptember 9. napjáig meghosszabbította. A végzéssel szemben a gyanúsítottak és védőik fellebbezést jelentettek be" - közölte a Fővárosi Bíróság az MTI érdeklődésére.
    
Mint arról a dh is beszámolt, a Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskolában január 7-én megölték az iskola igazgatóját és helyettesét. A gyilkosság után a rendőrség két embert vett őrizetbe: a bűncselekmény során megsérült gondnokot és a tanintézmény gazdasági igazgatóját, Deme Gábort, aki a kerületi önkormányzat pénzügyi bizottságának tagja volt, ám azóta lemondott tisztségéről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!