Császár Veszprémbe igazol?

Dunaújváros/Veszprém - Felröppent a hír, elképzelhető, hogy Császár Gábor hazatér és az MKB Veszprém játékosa lesz.

Gallai Péter

Mégpedig abban az esetben, ha a  bajnokcsapat  elengedi érvényes szerződéssel bíró irányítóját, a szerb Zarko Sesumot.  A veszprémi klubvezetés  annyit elárult: valóban  felvették a kapcsolatot a dunaújvárosi  nevelésű játékossal, de konkrétumokat nem árultak el.

Megkerestük Császár Gábort, aki nem is cáfolta, de nem is erősített meg a felvetést. - Az a helyzet, hogy semmi biztosat nem tudok, arra azonban nagyobb az esély, hogy eljövök Viborgból, minthogy maradok. Igaz, még egy évig él a szerződésem velük, így ráérek dönteni, de  pénzt most kaphat értem a klub, mert ki kell vásárolni.  Leszögezem, nagyon szeretnek Dániában,   tehát nem kell egyéb okokat keresni a háttérben.  Nem tagadom,  több ajánlatot és megkeresést is kaptam az elmúlt időszakban  különböző helyekről. Amennyiben valaki olyan szerződéstervezetet tesz le elém, amin elgondolkodom, akkor valószínűleg aláírom azt. De az is lehet, hogy  maradok a Viborgnál - nyilatkozta lapunknak a kiváló kézilabdázó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!