Császár maradt Viborgban

Dunaújváros - Eldőlt: Császár Gábor nem szerződik az MKB Veszprém férfikézilabda-csapatához, így a héten Viborgban kezdi meg a felkészülést.

Gallai Péter

Sokáig erősen tartotta magát a hír, amelyet nem is cáfoltak a királynék városában, hogy a válogatott irányítója, a Dunaferr nevelésű Császár Gábor nem tölti ki szerződését a dán Viborgban, hanem idő előtt hazatér, és a  bajnok és kupagyőztes Veszprém játékosa lesz.

Maga az érintett  is azt mondta korábban: - Arra nagyobb az esély, hogy eljövök Viborgból, minthogy maradok. Igaz, még egy évig él a szerződésem, így ráérek dönteni, de  pénzt most kaphat értem a klub, mert ki kell vásárolni.  Leszögezem, nagyon szeretnek Dániában, tehát nem kell egyéb okokat keresni a háttérben.  Nem tagadom,  különböző helyekről több ajánlatot és megkeresést is kaptam az elmúlt időszakban. Amennyiben valaki olyan szerződéstervezetet tesz le elém, amin elgondolkodom, akkor valószínűleg aláírom azt. De az is lehet, hogy maradok a Viborgnál.

Császárt akkor igazolta volna le a Veszprém, ha el tudja adni másik irányítóját, a kevés játéklehetőség miatt elkívánkozó szerb Zarko Sesumot. Ám a 2011-ig érvényes szerződéssel bíró Sesumért  nem érkezett megfelelő ajánlat, ami   jelzi, a jelenlegi gazdasági helyzetben a klasszis játékosokért sem kapkodnak az egyesületek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!