Cozma-gyilkosság: A rendőrség már tudja, kik a gyilkosok!

Veszprém - A rendőrség tudja, hogy kik ölték meg Marian Cozmát, információjuk van a végzetes február 8-ai gyilkosság minden egyes másodpercéről. Bizonyítani tudjuk, hogy az öt tagú csoportból ki követte el a végzetes szúrást, ki volt a másik két ember, aki segített neki - közölte a Napló érdeklődésére Derzsy Péter, a megyei főkapitányság bűnügyi igazgatója.

Dunaújvárosi Hírlap

- Pontosan tudjuk, hogy ki szúrta meg lent Cozmát, valamint Pesicset. Az öt gyanúsítottból a fenti eseményekben, ahol a halálos szúrás érte a román sportolót, már csak hárman vettek részt. 

Erre a három emberre egyértelmű bizonyítékunk van; ők azok, akik Marian Cozmát bántalmazták, amikor a halálos szúrást elszenvedte. 


R. Sándort és N. Győzőt csütörtökön vitték át a veszprémi bíróságra, hogy meghosszabbítsák a gyanúsítottak előzetes letartóztatását
 

A Cozma-ügy legújabb fejleménye, hogy csütörtökön a bíróság meghosszabbította R. Sándor és N. Győző előzetesét, vagyis az ügy összes gyanúsítottja, egy nő kivételével letartóztatásban várja a nyomozás végét. 

Az  öt személyt, akinek szerdán és csütörtökön döntöttek az előzeteséről, társtettesként elkövetett emberöléssel, életveszélyt okozó, illetve súlyos testi sértéssel, továbbá csoportosan elkövetett garázdasággal gyanúsítják. 


Mécsesek, gyertyák a halálos késelés helyszínének közelében
(Archív fotó: Gáspár Gábor)



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!