Cipősdoboz-akció: Dunaújvárosból több gyűlt össze, mint az egész országból

Dunaújváros - Nevelőszülőknél élő, 14 évesnél fiatalabb gyerekeknek gyűjt a Baptista Szeretetszolgálat ajándékokat: cipősdobozokban. Hiszen nem a méret számít...

Pekarek János

 

Több mint ötszáz, cipősdobozba csomagolt karácsonyi ajándékot vittek fel a Munkásművelődési Központ munkatársai a héten a Baptista Szeretetszolgálat budapesti központjába, tudtuk meg Gulácsi Zoltántól, az MMK népművelőjétől, a hivatalosan tegnap zárult jótékonysági akció egyik helyi szervezőjétől.

Azonban sokan jelezték, hogy még lenne adományuk a  gyűjtés számára. Például a solti iskolások is szombaton futnak be Gulácsihoz ajándékos cipősdobozaikkal: tehát még ma is elfogadnak adományt a szervezők.

Akik ezúton is szeretettel meghívnak minden adományozót a Los Andinos együttes szombat délután öt  órakor kezdődő koncertjére az MMK  földszinti színháztermébe: ez lesz az akció  lezárása.  Megérdemli mindenki: Dunaújvárosból már eddig több doboz gyűlt össze, mint az ország többi részéből együtt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!