Botrányos lett az autóstalálkozó

Dunaújváros - Érdeklődőből nem volt hiány az amerikaiautós-találkozón. Az elmúlt napokban pedig a panaszosok áradata indult meg.

Szabó Beatrix

Baráti megkeresések, ismerősök és ismeretlenek telefonhívásai, elektronikus levelei árasztották el szerkesztőségünket. A téma és a probléma minden esetben ugyanaz: nem fizették ki az amerikaiautós-találkozón dolgozó pultosokat, kisegítő személyzetet. Számos, a rendezvényt valamilyen módon támogató, segítő vállalkozó, cég is hasonló képpen járt: a mai napig várják a pénzüket holott már a múlt hétre ígérte a szervező a teljesítést. Van, hogy milliós összegről, máskor néhány százezer forintról van szó. A rendezvényre támogatásként az önkormányzat megszavazott hatmillió forintot. A forgalom is remek volt, hiszen látogatóból, érdeklődőből nem volt hiány. A helypénzt fizetőktől borsos összeget kértek a szervezők sorolja minden panaszos. Pénz viszont nincs...  Lapunk szerdai számában megszólalnak a pénzüket várók, megkeressük a szervezőket. Addig is várjuk azok jelentkezését, akik sokakhoz hasonlóan pórul jártak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!