Belehalt sérüléseibe a motoros

Perkáta - Mint arról tegnap hírt adtunk, Perkáta határában egy erős bal ívű kanyarban kisodródott egy motoros, majd egy táblának csapódott. A szerencsétlenül járt sofőr olyan súlyosan sérült, hogy a kórházban sem tudtak rajta segíteni, belehalt sérüléseibe... (Frissítve)

duol.hu

Mint megírtuk, vasárnap késő délután Perkátánál, 18.24-kor a község belterületén baleset ért egy motorkerékpárost. Az életveszélyes sérültet a mentők a dunaújvárosi kórházba szállították. 

A rendőrség információi szerint a motoros Dunaújváros felől Seregélyes felé tartott, majd a 6208-as kereszteződéshez érve a járművével az erős balos ívű kanyarban kisodródott és egy kihelyezett elsőbbségadás kötelező táblának ütközött. A motoros olyan súlyosan sérült, hogy kórházba szállítását követően életét vesztette. A baleset körülményeinek tisztázására eljárást indított a rendőrség, tudta meg a dh.

(A cikkhez kapcsolt képünk illusztráció)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!