Baleset a 62-esen - a rendőrség keresi a teherautót

DH - Halálos baleset történt ma reggel a 62-es főúton Szabadegyháza és Perkáta között. Egy teherautó fékdob része csapódott neki egy Székesfehérvár felé haladó gépkocsinak, amelyben egy hölgy életét vesztette. A sofőr életveszélyes sérüléseket szenvedett. A rendőrség keresi a teherautót.

duol.hu

Az elsődleges szakértői vélemény alapján a fékdobalkatrész leválását a tehergépkocsi vezetője nem észlelhette, így az is elképzelhető, hogy egy másik teherautóról már korábban levált, és az úttesten lévő alkatrészt csapott neki a személyautónak a vele szemben elhaladó teherautó - közölte a rendőrség.

A rendőrség olyan teherautót keres, aminek a fékberendezése hiányos. A sárbogárdi rendőrök felvették az összes rendőri szervvel, valamint valamennyi határátkelőhellyel a kapcsolatot a keresett gépjármű vonatkozásában.

A rendőrség kéri azon teherautó sofőr jelentkezését, aki a 62-es főúton közlekedett a baleset előtti időpontban, és észleli, hogy fékberendezése hiányos, jelentkezzen a rendőrségen. Ugyanígy várjuák azok jelentkezését is, akik a balesetet észlelték, hívják a sárbogárdi rendőröket a 25/460-116-os számon, vagy tegyenek bejelentést a 107-es vagy a 112-es segélyhívók bármelyikére.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!