Baleset a 6-os úton: Három autónak ütközött az Audis

Kisapostag - Vasárnap délután súlyos baleset történt a 6-os főút Kisapostag és Dunaföldvár közötti szakaszán - egy Audi A6 sofőrje elaludt, majd három autónak is nekiütközött. (Frissítve: 10:18)

Dunaújvárosi Hírlap

Az Audi A6-os gépkocsi sofőrje Pécs felé haladva elaludt vezetés közben, majd áttért a szemközti sávba, ahol érintőlegesen ütközött egy szemből érkező Fiat tehergépkocsival, utána frontálisan nekiütközött egy mögötte haladó Skodával. Az ütközés következtében az úttesten keresztbeforduló Audi hátuljának nekiütközött a mögötte haladó Opel. A baleset során csodával határos módon az Audi sofőrje és utasa könnyű sérülésekkel úszták meg a balesetet - részletezte Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

10:18 perc: A balesetben négyen sérültek: egy ember súlyosan, hárman pedig könnyebben - értesült az mti. Arról egyelőre nincs információ, hogy melyik autó sofőrje szenvedett súlyos sérüléseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!